Porto Carras
 
 
 
 

Αντάμα

Παραδοσιακή απόσταξη στεμφύλων από ώριμα υγιή σταφύλια αρωματικών ποικιλιών, που καλλιεργούνται βιολογικά στο Κτήμα μας. Τα στέμφυλα αποστάζονται σε χάλκινο άμβυκα, με τη μέθοδο της κλασματικής απόσταξης, σταγόνα σταγόνα και σε χαμηλή θερμοκρασία. Με τον τρόπο αυτό λαμβάνονται οι πιο ευγενείς αρωματικές ουσίες του μείγματος. Αποτέλεσμα είναι ένα απόσταγμα με δυνατό χαρακτήρα, καθαρά και έντονα αρώματα, ζεστή αίσθηση του αλκοόλ στο στόμα, στρογ- γυλό σώμα και ισορροπημένη γεύση.Σερβίρεται σαν ορεκτικό ή χωνευτικό, σκέτο, με νερό ή με πάγο και συνοδευόμενο από ελληνικούς παραδοσιακούς μεζέδες. Το τσίπουρο «Αντάμα» κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 50 ml., 200 ml. και 500 ml.