Porto Carras
 
 
 
 

Magnus Baccata

Τύπος Κρασιού: Ερυθρός Ξηρός, Π.Γ.Ε. Σιθωνία.
Ποικιλιακή Σύνθεση: Syrah, Cabernet Sauvignon.
Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Έντονα βαθύ πορφυρό χρώμα. Πυκνή μύτη με αρώματα φρούτων του δάσους, γλυκών μπαχαρικών και σοκολάτας σε φόντο κομψών αρωμάτων βαρελιού. Πλούσιο στόμα με όγκο, όμορφα εξελισσόμενες τανίνες, υπέροχο μπουκέτο και εξαιρετική γευστική ισορροπία.
 
Υψόμετρο: 200 - 300 μέτρα.
Έδαφος: μέσης σύστασης αμμοπηλώδες.
Απόδοση Αμπελιού: 600 κιλά / στρέμμα.
Παραγωγική Διαδικασία: Εφαρμόζεται η κλασική μέθοδος ερυθρής οινοποίησης με χρήση επιλεγμένων ζυμών σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες. Ωρίμανση του οίνου σε νέα δρύινα γαλλικά βαρέλια για 12 μήνες.
 
Σερβίρεται: Στους 17 - 19 βαθμούς Κελσίου.
 
Συνδυασμοί: Κυνήγι, κόκκινα κρέατα, παλαιωμένα κίτρινα τυριά.